Podaljšano jamstvo

tehnicni-1Brezskrbna vožnja

Podaljšano jamstvo za vozila Mercedes-Benz vam nudi optimalno zaščito. Z nakupom podaljšanega jamstva za vozila Mercedes-Benz ste eno ali dve leti po preteku tovarniške garancije dodatno zaščiteni pred nepričakovanimi stroški popravila – povsod po Evropi.

Izkoristite prednosti storitve:

– celovito zavarovanje pred stroški popravil

– veljavnost po vsej Evropi

– povečanje vrednosti vašega vozila Mercedes-Benz

Povračilo vrednosti

CarGarantie povrne pri popravilu celotno vrednost stroškov dela in materiala, tudi v primeru če je vaš mercedes utrpel več škod. Za več informacij se obrnite na vašega trgovca. Za zaščito stroškov popravila, je vse kar morate storiti to, da poskrbite za intervale vzdrževanja v pooblaščenih servisnih delavnicah Mercedes-Benz.

autocommerceHitra in prilagodljiva obravnava

Znotraj države naj primere, ki jih krije jamstvo, obravnava vaš trgovec – vse potrebne stvari bo z veseljem uredil v vašem imenu. Obračun bo narejen neposredno med družbo CarGarantie in vašo avtohišo, hitro in preprosto.

Če je vaš trgovec predaleč od mesta nastanka poškodbe to ni nobena težava! Škodo, ki je nastala v času jamstva, lahko 24 ur na dan prijavite prek telefona za nujne primere družbe CarGarantie, popravilo pa se lahko izvede v kateri koli pogodbeni delavnici znamke Mercedes-Benz – povsod po Evropi.

CarGarantie: Jamstvo strokovnjakov

Družba CG Car-Garantie Versicherungs-AG je že približno 40 let najizkušenejši in vodilni strokovni zavarovatelj in ponudnik jamstev v Evropi. Skoraj vsi priznani proizvajalci/ uvozniki in približno 22.000 kvalificiranih avtohiš vseh znamk sodeluje z družbo CarGarantie.

Kot partner vaše avtohiše vam CarGarantie nudi varnost pri nakupu avtomobila. V primeru poškodb, ki jih krije jamstvo, poskrbijo strokovnjaki v avtohišah in pri družbi CarGarantie za ne moteno in hitro obravnavo jamstva.

Kontakt
Kontakt

Autocommerce, d.o.o.
Baragova 10,
1000 Ljubljana

telefon: 01 588 3555