Vulkanizerstvo

OBVESTILO
Vulkanizerske storitve opravljamo nemoteno in v skladu s priporočili NIJZ. Rezervirajte si svoj termin preko spletnega naročanja

hitri2_418Vulkanizerstvo Autocommerce Ljubljana

Pnevmatike so eden najpomembnejših sestavnih delov vašega vozila in predstavljajo edini stik vozila s cestiščem. V podjetju Autocommerce smo že vrsto let neločljivo povezani z uvozom, montažo in premontažo pnevmatik vodilnih svetovnih proizvajalcev. Del našega storitvenega centra Ljubljana je tudi vulkanizerska delavnica, ki se nahaja poleg avtopralnice v sklopu hitrega servisa. Nudimo vam ugodno ceno novih pnevmatik vodilnih svetovnih proizvajalcev. Po ugodnih cenah vam nudimo tudi premontažo in na vašo željo tudi sezonsko skladiščenje in pranje.

Pri nas lahko najdete odlične pnevmatike
Continental, Goodyear Dunlop Sava Tyres.

Oglejte si celoten cenik storitev hitrega servisa in vulkanizerstva.


Rezervacija termina preko spleta.

Naši mojstri vas pričakujejo vsak dan od ponedeljka do petka od 8:00 do 16:30. Za enostavnejše naročanje smo pripravili tudi možnost SPLETNEGA NAROČANJA in kontaktni obrazec preko katerega lahko stopite v stik z nami. Ker si vaš avtomobil zasluži samo najboljše.


e Trgovina Autocommerce

Obiščite našo e Trgovino. Le ta omogoča udobno in najenostavnješe nakupovanje pnevmatik. Spletna trgovina navdušuje s široko paleto pnevmatik vodilnih svetovnih proizvajalcev po konkurenčnih cenah.


Posebne ugodnosti za nakup preko spleta

Za vse uporabnike spletne trgovine smo pripravili posebne ugodnosti. Izkoristite 10% popust na storitve ter kupon za brezplačno pranje vašega vozila. Popust velja za vse kupce, ki storitev opravite preko e Trgovine Autocommerce.

Delovni čas:
ponedeljek – petek: 7:00h – 18:00h
sobota: 8:00h – 13:00h
nedelja in prazniki: zaprto

Telefon: 01 588 3745
Fax: 01 588 3740
E-pošta: e-trgovina@autocommerce.si

Kontaktirajte nas

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaša telefonska številka (obvezno)

Povpraševanje:

Strinjam se, da me podjetje Autocommerce d.o.o. kontaktira in mi pripravi ponudbo za želeno povpraševanje in me obvešča o akcijskih ponudbah ter novostih preko elektronske pošte.