Storitve Autocommerce

Storitveni center Ljubljana

Dobrodošli v storitvenem centru Autocommerce Ljubljana. Pri nas ponujamo storitve hitrega servisa za vozila vseh znamk. Imamo najsodobnejšo avtopralnico in poskrbimo za kvalitetne vulkanizerske storitve. Ne pozabite obiskati naše trgovine AGO, kjer je na voljo široko paleta pnevmatik, avtodelov in olj priznanih blagovnih znamk.

AGO trgovina
AGO trgovina

Nudimo vam različne nadomestne dele blagovne znamke Ago, ki pod svojim imenom združuje številne, priznane blagovne znamke avtodelov, gum in raznih olj

Več o tem
Avtopralnica
Avtopralnica

V naši avtopralnici z uporabo hibridne tehnologije zagotavljamo vrhunsko pranje pri katerem skrbimo tudi za okolje, saj porabimo zelo malo sveže vode in energije.

Več o tem
Vulkanizerstvo
Vulkanizerstvo

Vulkanizerstvo se nahaja v sklopu hitrega servisa poleg avtopralnice. Kvalitetno in po ugodnih cenah vam zamenjamo pnevmatike, jih sezonsko skladiščimo ter na vašo željo operemo.

Več o tem
Hitri servis
Hitri servis

Medtem, ko si boste v naših bližnjih salonih pogledali najnovejše modele vozil bomo mi v hitrem servisu uredili vaše vozilo.

Več o tem

Ostale storitve

Quick Check
Quick Check

Quik Check predstavlja pogodbeno cenilno mesto za kasko škode ter pooblaščeni servisni center največjih slovenskih zavarovalnic.

Več o tem
Kleparsko ličarska delavnica
Kleparsko ličarska delavnica

Kvalitetna kleparska popravila karamboliranih in poškodovanih vozil za vse znamke. Pri nas lahko opravite tudi cenitve kasko škod, sklepate zavarovanja in podaljšana jamstva.

Več o tem
Tehnični pregledi in tahografi
Tehnični pregledi in tahografi

Podjetje Autocommerce d.o.o., poslovna enota Koper, je pooblaščeno za opravljanje tehničnih pregledov, s pomočjo katerih ugotavljamo podatke o vozilu, stanje naprav ter opreme vozila in izpolnjevanje drugih pogojev na podlagi zakonskih predpisov.

Več o tem