She's Mercedes Vikend

She’s Mercedes Vikend

14. 3. 2016
|

She’s Mercedes je mednarodni projekt, ki združuje vse uspešne ženske, ki se rade povezujejo in izmenjujejo svoja znanja. Premierno so ga predstavili v Nemčiji in na Kitajskem. Kot tretja se projektu pridružuje Slovenija. Najprej prihaja prvi She’s Mercedes vikend, kateri se bo odvijal med 1. in 3. aprilom v čudovitem ambientu Gradu Otočec, ki je član uglednega združenja Relais & Châteaux.

Ženske so v svetu avtomobilizma odigrale izjemno pomembno vlogo. Berta Benz je prva prevozila daljšo pot z avtomobilom in tako dokazala izjemnost izuma njenega moža Karla. 130 let nazaj se je tako začela zgodba znamke Mercedes-Benz, ki danes po vsem svetu predstavlja simbol kakovosti, napredne tehnologije, udobja in varnosti. Navdušenost žensk nad avtomobili tako ni naključje. Zato je lansko leto znamka Mercedes-Benz prvič predstavila projekt She’s Mercedes. Namenjen je vsem uspešnim ženskam, ki se rade povezujejo in izmenjujejo svoja znanja. Seveda pa so ob tem obdane samo z najboljšim. Najprej se je projekt predstavil v Nemčiji, rojstni državi avtomobila. Nato so se nad njim navdušili na Kitajskem. Z marcem je k projektu pristopila tudi Slovenija in tako postala ena izmed prvih držav, ki so se aktivno pridružile projektu.

Prvi dogodek v sklopu platforme She’s Mercedes bo She’s Mercedes vikend. Ta se bo odvijal med 1. in 3. aprilom na Otočcu. Grad Otočec leži v srcu neokrnjene narave, na otočku sredi reke Krke. Hotel je član prestižnega združenja hotelov in restavracij Relais & Châteaux. Goste navdušuje s svojo butično ponudbo sob in suit najvišje kategorije. V času vikenda bo celotni hotel namenjen samo gostjam She’s Mercedes. Le te se bodo na dogodek pripeljale z najnovejšimi vozili Mercedes-Benz. Prvi večer bo Marjeta Grošelj pripravila ekskluzivno predstavitev torbic pomlad / poletje 2016 s ekskluzivno ponudbo za udeleženke. Sobota bo v znamenju razvajanja. Za pravo energijo bo najprej na sporedu grajski zajtrk, ki mu bo sledil senzualno-plesni workout z Martino Razinger. Športne aktivnosti se bodo nadaljevale s šolo teka. Sledila bo vožnja z izbranimi modeli vozil Mercedes-Benz na Slim & fit kosilo v Hotel Vitarium Superior v družbi vrhunske nutricionistke Janje Strašek. Sproščujoči popoldan bo v znamenju delavnic. Maja Bulc bo pripravila delavnico o kombinaciji klasike in svežih modnih trendov, Martina Razinger svetovalnico o ličenju in Mare Filipič bo predstavil poslovne in večerne pričeske. BBQ večerji bo sledil She’s Mercedes pool party z DJ Peter Gold. Nedeljski zajtrk bo pripravil kulinarični virtuoz Tomaž Kavčič, ki je tudi ambasador znamke Mercedes-Benz. Po izvrstnem zajtrku bodo sledile jogalates, delavnice nordijske hoje, teka in tenis.  Po želji se bodo udeleženke pred povratkom še razvajale v wellness centru Balnea.