Ponovno odprtje prodajnih salonov vozil Mercedes-Benz

Ponovno odprtje prodajnih salonov vozil Mercedes-Benz

8. 2. 2021
|

Z veseljem vam sporočamo, da bodo, skladno z vladnim odlokom, prodajni saloni vozil Mercedes-Benz v Ljubljani, Mariboru, Celju in Kopru jutri, 9. februarja ponovno odprli svoja vrata.

Obisk prodajnega salona je povsem varen, saj z vso odgovornostjo sprejemamo stroge zdravstvene ukrepe in dosledno sledimo navodilom in priporočilom za varnost naših strank in zaposlenih.

Vstop je mogoč le z uporabo zaščitne maske in ustrezno razkuženimi rokami. Pri vašem obisku pa poskrbimo tudi za omejitev medčloveških stikov in zagotovimo nestično in digitalizirano poslovanje.

V kolikor želite v Mercedesov svet še vedno vstopiti kar iz udobja svojega doma, smo vam na voljo preko vseh digitalnih kanalov – telefona, elektronskega sporočila ali video klica.

> Kontaktirajte nas

 

Veselimo se vašega obiska.
Naše prodajne ekipe vas pričakujejo.

 


Vse naše storitve so vam na voljo

Hkrati vas obveščamo, da za vas ob strogem upoštevanju vseh varnostnih priporočil, nemoteno opravljamo tudi vsa redna vzdrževanja osebnih, lahkih dostavnih in gospodarskih vozil, cenitev in popravila poškodovanih vozil vseh znamk ter kvalitetno nego vozil v naši sodobni avtopralnici.

Za naročilo servisnih, škodnih in vulkanizerskih storitev smo vam na voljo preko spodnjih kontaktnih podatkov:

SERVIS OSEBNIH VOZIL
> Kontakti

VULKANIZERSKE STORITVE
> Rezervirajte si svoj termin preko spletnega obrazca

ŠKODNO MESTO IN ZAVAROVANJA
> Kontakt