Novi razred A –modno dovršen in športno navihan

Novi razred A –modno dovršen in športno navihan

10. 5. 2018
|

Mercedes-Benz si je za prizorišče razkritja novega razreda A izbral mednarodni teden mode. Pod taktirko Petra Polesa in ob glasbeni spremljavi pevke Raiven se je po modni pisti v družbi modelov zapeljal predstavnik nove generacije razreda A.

Prvi ogled nove podobe in zmogljivosti je spremljalo tudi razkritje njegove nove ambasadorke, Katarine Čas. Z novim Mercedes-Benz razreda A je znamka znova dokazala, zakaj je že več kot stoletje sinonim za prestiž in napredek. Razred A je ta trenutek s svojo umetno inteligenco in voznimi lastnostmi ter aktivno varnostjo daleč najnaprednejši avtomobil, in to ne samo v svojem razredu. Postal je prostornejši, učinkovitejši, zmogljivejši in prestižnejši. Je oblikovni presežek, oplemeniten z izbranimi detajli, šik slogom, odpornim na čas.

 

Ničesar ne prepušča naključjem, ničesar ne pušča nedorečenega, a hkrati razume čiste trenutke. Novi razred A je v vseh pogledih avtomobil presežkov, narejen po meri sodobnega, uspešnega in povezanega človeka. To je avtomobil za voznike, ki vedo, kaj hočejo, in ki uživajo v vožnji ter življenje dojemajo kot priložnost.