Mercedes-Benz Truck Roadshow

Mercedes-Benz Truck Roadshow

22. 5. 2018
|

Vznemirljivi preizkusi vzdržljivosti in zmogljivosti, spoznavanje tehnologij, ki jih nudijo učinkovita tovorna vozila Mercedes-Benz, in prijetno druženje udeležencev so sklenili letošnji Mercedes-Benz Truck Roadshow.

Kot vsako leto doslej se je tudi to leto Mercedes-Benz Truck Roadshow tradicionalno odvijal na ploščadi Hotela Admiral v Kozini, ki se je za dva prelepa pomladna dneva spremenila v interaktiven poligon za preizkus tovornih in osebnih vozil Mercedes-Benz. Udeleženci so si lahko ogledali in tudi preizkusili vsa nova tovorna vozila Mercedes-Benz in se s pomočjo strokovnjakov seznanili z najnovejšimi sodobnimi tehnologijami, ki znamko Mercedes-Benz postavlja v sam vrh avtomobilističnega sveta.

 

Navdušenja pa niso skrivali niti najmlajši, za katere je potekal zanimiv animacijski program. Posebnost letošnjega dogodka sta bila slovenska premiera vozila Arocs Kipper s sklopko turbo retarder, ki je svoje zmogljivosti dokazovalo tudi na testni vožnji, in preizkus najnovejših modelov iz programa osebnih vozil, med katerimi sta med udeleženci največ zanimanja požela novi razred A in CLS.