Kleparsko ličarske storitve

kleparKleparska popravila

Kvalitetna kleparska popravila karamboliranih in poškodovanih vozil.

Popravilo udrtin – toče

Popravilo pločevine brez lakiranja je tehnika, s katero se odpravljajo vdrtine in vdolbine na karoseriji vozila, pod pogojem, da lak na vozilu ni poškodovan ali počen. Takšno popravilo je cenejše od klasičnega kleparsko – ličarskega popravila. Prednost tovrstnih popravil je v tem, da so vse skrbi, zaradi nepravega odtenka lakiranega dela vozila odveč, kajti prvotni lak ostaja.

Menjava stekel

Vetrobransko steklo je sestavni del varnosti vašega avtomobila in je ena najvažnejših komponent trdnosti avtomobilskega ogrodja. Lahko ste prepričani, da bo vaše novo steklo dosegalo najkakovostnejše varnostne standarde.

poliranjeLičanje

Smo specialisti za ličarska popravila.Na voljo imamo dve sušilni komori,dve lakirnici in mešalnico barv. Uporabljamo originalne barve, v lastni mešalnici barv pa lahko zmešamo poljubno barvo, za katerokoli znamko vozil. Naše storitve opravimo strokovno in kvalitetno,

Poliranje

S sprotnim čiščenjem in skrbno nego se lahko znebimo velikih naknadnih posegov in nevšečnosti, ki pri tem nastajajo. Uporabljamo le najkvalitetnejša sredstva in pripomočki, zagotavljamo hitro in kakovostna izvedba storitev, profesionalen odnos do dela ter zaupanje strank.

Poliranje luči

Pri nas vam žaromete obnovimo, da zopet svetijo kot novi, brez demontaže. Odstranjujemo praske v plastičnem steklu žarometa, ki nastanejo zaradi mehanskih poškodb.

V delavnicah opravljamo sledeča popravila in storitve:

• kleparska popravila poškodovanih vozil
• ličarska popravila poškodovanih vozil
• popravilo pločevine brez lakiranja (toča, vbokline)
• menjava ali popravila avto stekel
• za vsa popravila vam izdamo certifikat originalnosti
• nadomestna vozila