Business Solutions

Ena od gonilnih sil vašega uspeha je zanesljiva in učinkovita mobilnost vašega voznega parka. Za to poskrbimo z rešitvami Mercedes-Benz Business Solutions: inovativni modeli Mercedes-Benz in široka paleta storitev pod eno streho. Posebej za podjetja, ki poslujejo z majhnimi ali srednje velikimi voznimi parki, nudimo ravno pravo rešitev – prilagojeno vaši dejavnosti in vašim potrebam.

Mercedes-Benz Business solutions

Mercedes-Benz Business solutions

Zanesete se lahko na visoko kakovost vozil s trikrako zvezdo ter naše obsežno strokovno znanje in izkušnje s področja ponudbe storitev. Zato ste lahko prepričani, da boste lagodno dosegli svoje poslovne cilje. Izkoristite te in številne druge ugodnosti:
– Celoten paket podpore s prodajnimi in servisnimi centri Mercedes-Benz.
– Svetovanje in skrb za stranke s strani strokovnih prodajnih zastopnikov za vozne parke in svetovalcev za službene avtomobile.
– Privlačni pogoji, kot npr. količinski popust in posebni paketi za vozne parke.
– Nacionalne okvirne pogodbe.
– Specifične ponudbe lizinga in financiranja.
– Polni paket servisnih storitev za vozni park, ki zajema vsa vzdrževalna dela in opravila.
– Možnost kombiniranega voznega parka, ki obsega avtomobile in dostavna vozila.

Dobra storitev se začne z dobrim nasvetom. Pri nas se lahko vedno zanesete na dobre storitve našega specializiranega prodajnega osebja. Zagotovili vam bodo vse potrebne informacije, da boste lahko izkoristili številne, vam prilagojene storitve. Preizkusite našo privlačno ponudbo avtomobilov za vozne parke na testni vožnji, da se boste lažje odločili, kako varno in po najhitrejši poti peljati vaše podjetje v uspešno prihodnost.

Stopite v stik z nami

Gregor Dobršek
Key Account Manager
Autocommerce, d.o.o.
Baragova 10, 1000 Ljubljana

T: 01 588 3527
M: 041 484 888
E: gregor.dobrsek@autocommerce.si