Avtopralnica

pralnicaNajsodobnejša avtopralnica v mestu

V naši avtopralnici z uporabo hibridne tehnologije zagotavljamo vrhunsko pranje pri katerem skrbimo tudi za okolje, saj porabimo zelo malo sveže vode in energije. S sistemom trojnega sušenja poskrbimo, da je vozilo po pranju suho, kar omogoča, da vaš avto ostane čist dlje časa. Zagotavljamo vam, da je celoten postopek pranja prijazen do vozila in tudi po večkratni uporabi ne pušča posledic na laku.

“Tudi po več letih pranja v avtopralnici Autocommerce je lak na mojem vozilu popolnoma brezhiben,” zadovoljni uporabnik Avtopralnice Autocommerce Ljubljana.

Prepustite vaš avto sodobni avtomatski avtopralnici. Vaše vozilo bomo vrhunsko očistili z uporabo najprijaznejših krtač, Sensfil plus in Sensotex plus, Jet Stream visokotlačnega predpranja, hibridne tehnologije pomika krtač, krtačnega pranja pragov in koles, rotacijskega pranja podvozja ter na koncu poskrbeli tudi za suhost avtomobila s trojnim sušenjem. Smo najsodobnejša avtomatska avtopralnica v Ljubljani in ponosni smo na izjemno kvalitetne storitve, ki jih ponujamo.

poliranje

Poleg omenjenih storitev izvajamo tudi vrhunsko poliranje in delno ali celotno globinsko čiščenje avtomobila.

Specializirani smo tudi za čiščenje notranjosti vozila. Večino časa preživimo v avtomobilu, zato je pomembno, da so vsi deli, še najmanjši in najbolj skriti, dobro očiščeni. Poleg pranja in čiščenja avtomobila vam popravimo tudi strgano in obrabljeno blago na sedežih in drugih tekstilnih delih v notranjosti vozila.

Ne spreglejte aktualnega cenika storitev.

Vaše zadovoljstvo nam veliko pomeni, zato vam nudimo tudi možnost samopostrežnega zunanjega in notranjega čiščenja. Način čiščenja avtomobila prepuščamo vaši izbiri!

Naročanje na pranje in čiščenje

Telefon:
(01) 588 3736 pralnica
(01) 588 3705 pisarna

Delovni čas:  
Avtomatska pralna steza:
ponedeljek – sobota: 7.00h – 20:00h

Samopostrežni otok:
ponedeljek – sobota: 7.00h – 20:00h

Ročna avtopralnica:
ponedeljek – petek: 7.00h – 20:00h

Kontakt:

Igor Remškar
Telefon: (01) 588 3703
E-pošta: igor.remskar@autocommerce.si